Lartistico - vgradni kamini na pelete: elegantnost in učinkovitost

Lartistico vgradni kamini na pelete združujejo eleganco dinamičnega in neprekinjenega plamena z modernim ter diskretnim dizajnom.

Ventilirana peč z modernimi linijami, zmanjšano globino, primerna za priklop na cevi ter opremljena z vertikalnim / horizontalnim izhodom dimnih plinov, kar omogoča maksimalno izrabo prostora. Samoočiščujoči se gorilnik NO STOP FLAME iz nerjavečega jekla omogoča neprekinjeno zgorevanje, ki ga elektronsko nadzoruje integrirana elektronska plošča. Vgrajen je tudi WIFI modul s posebno aplikacijo za daljinsko upravljanje, ki je standardna oprema. Dodatno je na voljo možnost vgradnje daljinskega termostata za regulacijo temperature v prostoru.

Zagotovljena je odlična in preverjena kakovost. Peči Lartistico so izjemno zanesljive in tihe. S svojim delovanjem prispevajo k ogrevanju prostorov na okolju prijazen način, saj uporabljajo pelete ali drva kot obnovljiva in ekološka vira.

Z vgradnimi kamini na pelete Lartistico tako dosežemo harmonično povezavo med estetiko, učinkovitostjo in okoljsko ozaveščenostjo. S svojim sodobnim dizajnom in naprednimi funkcijami omogočajo udobno in prijetno ogrevanje prostorov, hkrati pa prispevajo k ohranjanju naravnih virov ter zmanjšanju negativnega vpliva na okolje.